Schilderen in aquarel

Er wordt gewerkt met professioneel materiaal. Alles is handgeschilderd op aquarelpapier van het Franse merk Arches. De verf die ik gebruik is aquarelverf van het merk Winsor & Newton

Ontdek een variatie aan ontwerpen

Digitaliseren

Via een professionele fotoscanner wordt het ontwerp gedigitaliseerd. Vervolgens wordt het schilderij voorzien van een passende boodschap. Het volledige productieproces heb ik zelf in handen. Wil je liever een andere boodschap op jouw kaartje, geef dit dan door via de webshop. 

Webshop

Kaartje op luxepapier

Alle ontwerpen worden gedrukt op crèmewit designpapier van 300g/m2. Door de dikte van het papier voelt het kaartje luxueus aan. Daarnaast worden sommige ontwerpen gedrukt op stropapier. Deze papiersoort bestaat tot 50% uit tarwestro. Ga je er met je vingertoppen overheen en je ervaart een echt strogevoel.

Neem contact op voor jouw kaartje op maat

Het Karta atelier

Je kunt het atelier vinden recht tegenover het station in Kortemark. 2 keer per week zet ik mijn deuren open. Dan ben je welkom om kaartjes te shoppen, een ontwerp te bespreken of kaartjes op te halen. Ik ontvang je steeds met heel veel liefde en plezier! 

Wij maken gebruik van cookies

De website van Kaartjesopmaat maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie