Zijn de kaarten ecologisch?

Al onze kaartjes zijn ecologisch, het papier waarop ze gedrukt worden is gemaakt met strovezels in samenwerking met Natuurpunt. Het bestaat uit 50% tarwestro aangevuld met FSC gecertificeerde vezels.

Vanaf welk bedrag is er gratis verzending?

Vanaf 50 euro worden er geen verzendingskosten aangerekend.

Kan ik mijn bestelling afhalen in het atelier zelf?

Ja, dat kan, kies bij het afrekenen voor 'afhalen in het atelier', dan moet je geen verzendingskosten betalen. Je kan je bestelling komen afhalen tijdens de openingsuren.

Moet ik een afspraak maken om een kaartje op maat te bespreken?

Als het gaat over een uitnodiging voor een huwelijk, geboorte, communie... dan moet er een afspraak gemaakt worden. Als je een wenskaartje wil personaliseren (vb. een naam toevoegen of boodschap aanpassen) dan kan dat gewoon ter plaatse aangepast worden in het atelier.

Mijn bestelling is fout, beschadigd of onvolledig. Wat moet ik doen?

Bij beschadiging is het beter om een foto door te mailen. Bij fouten in je bestelling mag je mij ook mailen via info@kaartjesopmaat.be. Dan kijken we om je te vergoeden of om de ontbrekende kaartjes op te sturen.

Wat zijn de verzendingskosten?

Tot en met 50 euro zijn de verzendingskosten 3,50 euro per bestelling.

Kan ik mijn bestelling opvolgen?

Je kan je bestelling enkel opvolgen als het een groot pakketje is dat met Bpost verzonden wordt, dan krijg je een track&trace code via mail. Bij kleine bestellingen worden de kaartjes via een brievenbuspakje verstuurd.

Is er een fysieke winkel van Karta zelf?

Ja, mijn atelier bevindt zich op stationsplein 11 in Kortemark, recht tegenover de pakjesautomaat van Bpost.

Wat is het formaat van een kaartje of illustratie op maat?

De wenskaartjes hebben een standaard A6-formaat. Bij geboortekaartjes of uitnodigingen voor een huwelijk of een feest kan het ontwerp op elk gewenst formaat.

Is het mogelijk om een portret of foto te laten illustreren?

Ja, hoewel de illustratie nooit hetzelfde zal zijn als de foto, het werk wordt in mijn persoonlijke stijl getekend en heeft een eigen touch.

Hoe bestel ik een gepersonaliseerde wenskaart?

  • Ga naar de webshop.
  • Klik een kaartje naar wens aan.
  • Kies voor ‘gepersonaliseerd kaartje’.
  • Noteer je eigen boodschap bij ‘persoonlijke mededeling’.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Kaartjesopmaat maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie